Lanullva sine unike egenskaper

 

Lanullva har gjennom de siste 20 årene utviklet en strikkemetode som har skapt de unike egenskapene som ullproduktene innehar. 

 

Vi anbefaler å bruke våre myke ullklær rett på huden, og du vil derfor til enhver tid holde deg tørr og varm.

 

 

 

 


 

Det unike strikkemønsteret

 

Det luftige strikkemønsteret som er skapt av Brit Vinje Lyngstad, sørger også for at du holder en god og jevn kroppstemperatur og transporterer bort svette. Du vil merke dette spesielt når du oppholder deg i skiftende utetemperaturer og med varierende aktivitetsnivå. Vil du lese mer om vår unike strikkemetode? Ta en nærmere titt her.

 

 

Varme og velbehag uansett vær

 

Hemmeligheten er å bevare varmen etter fysisk aktivitet. Lanullvaplaggene sin effektive ventilering og varmende egenskaper gir deg en jevn og behagelig kroppstemperatur. Med termiske egenskaper vil du oppdage at du får en beskyttelse som fungerer. Derfor er Lanullvas ullundertøy det rette valget for deg som aktivt liker å bruke naturen uansett vær.

 

 

Kun to lag med klær

 

Lanullva har valgt å lage et tykkere ullundertøy fordi vi vet hvor frusterende det er å måtte kle på flere lag for å gå ut en tur. Med vår ullskjorte og ullunderbukse trenger du bare vanntett/vindtett yttertøy utenpå for å være sikret mot alle værforhold.

 

Vi har også utviklet en tynnere utgave av vårt ullundertøy som er utmerket til bruk når du oppholder deg ute i varmere temperaturer, eller til bruk under tykkere ullundertøy på ekstra kalde dager. Lanullva Lett & luftig er en tynnere utgave av vårt ullundertøy og vi bruker samme strikkemetode og tynnere garn. Plaggene blir like luftige og enda lettere, og gir deg effektiv ventilering og behagelig varme. 

 

 

Antiklø-effekt og den mykeste merinoull

 

Mange har negative erfaringer med ullplagg som klør mot huden. Lanullva bruker bare garn av 100 % merinoull som er økotekstilbehandlet og som har gjennomgått strenge tester både for farge, kvalitet, nupping og slitestyrke. Ullplaggene holder dermed høy kvalitet over lang tid og er behagelige mot huden.

 

 


Ullklær testet i krevende ekspedisjoner

 

Merinoull holder på varme selv under ekstreme forhold, og kan absorbere opptil 30 % av egen vekt før den kjennes våt.

Lanullva ullundertøy har blitt brukt under en rekke krevende ekspedisjoner på Nordpolen, Grønland, Svalbard og Alaska

der temperaturen kan synke helt ned mot -38° C.

 

 

 

 


                    Se video der vi forteller om Sintef sin test av Lanullva!

 

 

 


 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.