Hos oss har du fri frakt og fri retur på alle varer i nettbutikken❤︎   

Frakt og levering av pakker 


Lanullva leverer gode og varme kvalitetsprodukter i hele Norge

Vi sender ut pakker samme dag som vi mottar din ordre.  I Norge vil det normalt ta 1-3 dager fra du bestiller til du mottar varen. I høysesong, f.eks juletider vil det kunne ta noe mer tid, men vi bestreber oss på å sende varene så raskt som mulig. Utsendelse til norske kunder skjer alle virkedager (man-fre), mens utsendelse av varer utenfor Norge kan ta lenger tid. 

Vi benytter Posten/Bring sin klimanøytral servicepakke til frakt og levering.  Mottaker varsles om ankommet pakke via sms, e-post eller hentemelding i postkassen. Pakken hentes på nærmeste utleveringssted. 

 

Får jeg pakken før jul?

Vi pakker og sender ordrer fortløpende, og legges ordren før kl 12 på en virkedag, sendes den sammen dag. For å være helt sikker på å få pakken frem til jul, anbefaler Bring at ordrer sendes fra oss senest 19. desember, og for mottakere i Tromsø og Finnmark 16. desember. 

Post i butikk og postkontor er åpent til 23. desember. Både vi og Bring gjør vårt ytterste for at alle pakker skal rekke frem i tide, og du har åpent kjøp i 14 dager på ordrer i vår nettbutikk.

Les mer om leveringstider på Brings nettsider Her.

 

Sporing

Du kan spore pakken ved hjelp av sendingsnummeret eller kollinummer. Normalt mottar du også en sms med direkte link til sporingsider.

 

Franktkostnad:

Hjem på døren. Kr 149,-

Klimanøytral servicepakke. Gratis frakt (hentes på nærmeste postkontor)

Svalbard og Jan Mayen er NOK 199,- kr  

 

Dersom du ønsker å bytte eller returnere din vare, er det fint om du likevel hente ut din pakke på posten og sende den i retur.

 

kontakt gjerne kundeservice for andre spørsmål.