Hos oss har du fri frakt og fri retur på alle varer i nettbutikken❤︎   

Bytte & retur

Trenger du hjelp?

Ring oss: 71295800

 

Hvordan kan jeg bytte eller returnere varer jeg har kjøpt på Lanullva.no 


BYTTE

HVORDAN GJØR JEG ET BYTTE?

Ønsker du å bytte til annen farge eller størrelse, kan du sende varen til oss uten å måtte legge inn ny bestilling på forhånd. Så lenge det ikke er prisforskjell. 


1. Returner varene du ønsker å bytte (følg oppskrift over) faktura vil bli oppdatert når retur av aktuelle varer er behandlet. Legg inn ny bestilling i nettbutikken på de varene du ønsker i tillegg. (Ny bestilling)


MÅ JEG BETALE FOR BYTTEBESTILLINGEN?


Du får pengene tilbake (eller trukket fra på fakturaen)  for varen du sender i retur, og betaler derfor byttebestillingen som vanlig. Om du ikke ønsker å betale med en gang kan du velge faktura som betalingsmetode og utsette forfallsdatoen inne på klarna.no slik at du ikke må betale den før du har fått refundert beløpet for returen din.


NÅR FÅR JEG TILBAKEBETALINGEN FOR MIN RETUR?

Ved retur og bytte tilbakebetales pengene i løpet av 10-14 virkedager. Det er fordi det er klarna som står for denne refunderingen, og de får beskjed fra oss så snart returen er behandlet. Deretter har de en behandlingstid på 10-14 virkedager. Dersom du har betalt med kort føres pengene direkte tilbake til samme kort, ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer. Eller registrer selv her: https://www.klarna.com/no/tilbakebetaling/

 

RETUR

HVORDAN RETURNERER JEG?

 

1. Send epost til retur@lanullva.no med informasjon om hva du ønsker å returnere! Husk ordrenummer slik at vi kan behandle returen på riktig måte. 

2. det du skal returnere legges i sikker forpakkning, bruk gjerne Lanullva posen som du mottok fra oss. 

3. Klistre returetiketten godt synlig på posen. Returetiketten ligger vedlagt i pakken din. Dersom du ønsker å velge annen forsendelsemetode enn vår returetikett, er det selvsagt helt opp til deg.

4. Lever den til nærmeste Postkontor. Det er gratis å returnere og bytte varer handlet hos Lanullva.no så lenge det er innenfor 30 dager. 

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Dersom du har betalt med kort føres pengene direkte tilbake til samme kort. Har du betalt med faktura vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 10-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til klarna om refundering. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.FÅR JEG EN NY FAKTURA PÅ DET NYE BELØPET OM JEG GJØR EN RETUR AV DELER AV ORDREN MIN?

Oppdatert faktura finner du til enhver tid på klarna.no. Logg deg inn med e-posten din her: https://my.klarna.com/no/nb/login

Ved kjøp med faktura trenger du ikke å betale for varene du har returnert. Du kan logge inn på klarna.no og registrere at du har sendt hele eller deler av bestillingen i retur, så fryses fakturaen din til returen er registrert hos oss. Her kan du også utsette forfallsdatoen ved behov. 

Link til min side: https://my.klarna.com/no/nb/login

 

Spørsmål? 

Kontakt kundeservice