GRATIS FRAKT OVER 1000 NOK      GRATIS BYTTE     30 DAGER ÅPENT KJØP     RASK LEVERING   

Bytte & retur

Kjære Lanullva kunde! Vi skal gjøre bytting og returnering av varer enkelt for deg.


Vi beskriver prossessen for deg med konto (min side) og for deg som ønsker å handle som gjest.

Kunder med Lanullva konto: For dere med konto så er prosessen veldig enkel og smidig, det eneste dere må gjøre er å logge inn på "min side" og søke om retur eller bytte, skriv inn en kommentar på hva dere ønsker å bytte til, eventuelt returnere. Når dere har kommet så langt klistrer dere på retur seddelen som fulgte med i pakken og sender den til oss. Se adresse nederst på siden! Vi svarer dere fortløpende og jobber for at du skal få en bedre og bedre handleopplevelse hos Lanullva!

Kom gjerne med tilbakemeldinger til oss på epost eller telefon :)

Handlet som gjest: Skriv en epost til oss på adresse: retur@lanullva.no og oppgi hva du ønsker - enten det er bytte eller retur! Husk å ta med ordrenummer på den bestillingen det gjelder. 

Tilbakebetaling: Hvis det gjelder bytte til samme produkt, men bare en annen størrelse eller farge, og beløpet på produktet du ønsker å bytte til er det samme som bestillingen din, så foretar vi en internkreditering og sender deg et nytt produkt så fort vi har mottatt pakken fra deg. 

Gjelder det bytte til et produkt som er mindre i beløp eller flere produkter som til sammen blir større i beløp enn den bestillingen du ønsker å bytte, krediterer vi hele ordren og overfører gjeldende beløp til den kontoen du brukte til å betale med. Når dette er gjort kan du legge inn en ny bestilling. 

Gjelder det retur av varer, sendes disse til Vinje Ullvarefabrikk AS sin adresse og vi krediterer ordren, og du vil få tilbakebetalt pengene for ordren på samme konto som du brukte til å handle med. 

Adresse:

Vinje Ullvarefabrikk AS 

Naustvikvegen 5, 6493 Lyngstad 

Kontakt gjerne oss gjerne hvis det skulle være noen spørsmål.

Telefon: 71295800