Levering helt hjem på døra

Kan byttes i butikk

Bestill før 17. Desember

Levering helt hjem på døra

Kan byttes i butikk

Bestill før 17. Desember

Lurer du på hva du skal kjøpe til mor, kjæreste, eller til noen andre du er glad i? Vi har samlet bestselgerne som gjør julegavehandlingen litt enklere. Velg en gave som varmer og som vi bli satt pris på. En myk og deilig ullgenser varmer lenge etter jul og holder den du er glad i god og varm i det nye året.

Om man er aktiv eller ikke, så er en god og funksjonell ullgenser en gave som varmer, og som kan hentes frem år etter år. Strikket i en prisbelønt strikkemetode som garanterer god temperaturregulering om han er på jobb, i fjellet, om det er kaldt eller varmt. 

Barn er gjerne høyt og lavt igjennom en hel dag og da er det viktig med gode ullklær som puster godt. Siden vi strikker i 100% merinoull, vil plaggene føles myk og behagelig mot huden. Gjør små øyeblikk store med riktige og behagelige ullklær som barnet kan bruke hele året. 

En liten barnekropp regulerer ikke kroppsvarmen sin på samme måte som større barn og voksne. Da er merinoull fra Lanullva et supert valg. I alt av ull til baby fra Lanullva finner du det luftige strikkemønsteret som sørger for at ulltøyet puster, og som hjelper barnet til å oppnå en behagelig varmebalanse.