Ullklær til hund  

Behagelig og pen ulldekken til hund | Hundeklær

Lanullva hundedekken er strikket i ren merinoull, som gir en god bruksfølelse og passe varme for hunden. Vi ønsker at både mennesker og dyr skal ha det bra!

Ullgenser i ren merinoull til hund | Hundeklær

Hundegenseren er strikket i Lanullva sitt unike strikkemønster som gir ventilering og oppvarming til hunden. Vi ønsker at både mennesker og dyr skal ha det bra!

Ullhals i ren merinoull til hund | Hundeklær

Lanullva hundehals er strikket i ren merinoull og gir god varme til hunden. Svært mykt, lunt og behagelig. Vi ønsker at både mennesker og dyr skal ha det bra!
Hundedekken
Hundegenser
Hundehals
 1. Hundehals Ull, Fuchsia
  -50%
  Hundehals Ull, Fuchsia
  Tilbudspris 125,- Før 249,-
  Tilgjengelig
 2. Hundehals Ull, Plomme
  -50%
  Hundehals Ull, Plomme
  Tilbudspris 125,- Før 249,-
  Tilgjengelig
 3. Hundehals Ull, Kongeblå
  -50%
  Hundehals Ull, Kongeblå
  Tilbudspris 125,- Før 249,-
  Tilgjengelig

Lanullva er historien om min mor, Brit Vinje Lyngstad. Så lenge hun kan huske har hun elsket klær, søm og strikk. Særlig har hun vært opptatt av ullens kvaliteter. Dette har vært utganspunktet i all utvikling av våre ullprodukter.

Jeg har lenge gått med tanker om å utvikle en ny og spennende kolleksjon for hunder. Min far Eilif har alltid elsket hunder, og hunder elsker ham – og jeg er oppvokst med hund i familien. Ideen om at også menneskets beste venn burde få oppleve varme og velvære med sitt eget Lanullva-plagg har derfor vært naturlig for meg. 

Lanullvas egen hundekolleksjon er strikket med luft og kjærlighet som alle Lanullva-plagg, og utformet i nært samarbeid med Norsk kennelklubb.
Våre firbente venner fortjener også en myk og varm Lanullva på kalde dager. Vi er opptatt av at både mennesker og dyr skal ha det bra. Den myke merinoullen vi benytter i vår produksjon er økologisk tekstilbehandlet og selvsagt mulesigfri.

Kolleksjonen for hunder er strikket i samme farger som våre øvrige Lanullva-plagg. Slik kan du og din firbente venn nyte friske turer utendørs i matchende Lanullva-farger.