Inspirasjon fra Lanullvafamilien 


Strikkegenser til dame

Å eie en strikkegenser har vært en selvfølge for nordmenn i alle tider. En strikkegenser i ull varmer, isolerer og ventilerer. I generasjoner har hovedsakelig kvinner strikket ullgensere til hele familien for kalde høst- og vintermåneder.

Ulltøy til dame

Ulltøy fra Lanullva isolerer, puster og varmer samtidig som det er elegant. Vi har ullplagg til alle anledninger og behov.

Ull til barn

For å få en god uteopplevelse er det viktig at de minste er godt kledd og kan fokusere på å utforske verden. Lanullva sin unike og luftige strikkemetode i ullkolleksjonen til barn sørger for å gi barnet en behagelig varme uansett hvor ferden går.

Ulldress til barn

Med en ulldress fra oss vil barnet ditt holde seg varm og tørr uansett aktivitetsnivå, vår som vinter. Det er fordi Lanullvas geniale strikkemønster sørger at ulldressen inneholder hemmeligheten til all isolering

Vårdresser i ull til barn 

Lanullvas myke og behagelige vårdress er i 100% ren merinoull, er svært elastisk og selvfølgelig kløfri. Dressen ligger som et isolerende, ventilerende og mykt lag under all salgs ytterjakker og bukser, og barnet vil slippe å være klam i regntøyet

Kvalitet og bærekraft går hånd i hånd

Min mann kom ofte svett og kald hjem fra lange arbeidsdager i skogen og jeg måtte lage en ullskjorte som pustet. Bare sånn kunne han holde varmen selv i hvileperioder"

Strikket babyteppe

Se for deg at du i flere måneder konstant har oppholdt deg under gode og varme og helt perfekte omstendigheter – så skal du plutselig bort fra dette og oppleve temperaturer som gjerne er 20 grader lavere.

Ulldress til baby 

Ulldressen fra Lanullva er det plagget du ikke vil være foruten i babytiden i typisk norsk klima. Glidelås som lukkemekanisme gjør det enkelt og praktisk når du skal kle av og på babyen ved hyppige temperaturendringer eller ved bleieskift.

Babystrikk i barselgave eller dåpsgave

La den nyfødte få en varm start på livet ved å gi babystrikk i barselgave eller dåpsgave. Lanullva babystrikk inneholder alt babyen trenger av ull det første året.

Strikket ullskjørt til dame

Lanullva ullskjørt er strikket i myk og behagelig merinoull, og kan brukes til både hverdag og fest. Med to fasonger - både rett og utskrådd - kan du finne modellen som passer for deg. Ullskjørtet er foret og har en behagelig linning som også er strikket

Strikket kjole til dame 

Strikkekjolene fra Lanullva er plaggene som ikke bare er behagelig, men som du også kan føle deg fin i uansett anledning.