Babystrikk

La den nyfødte få en varm start på livet ved å gi babystrikk i barselgave eller dåpsgave. Lanullva babystrikk inneholder alt babyen trenger av ull det første året.


Om du selv mangler tid eller kunnskap til å strikke til babyen så anbefaler vi å ta en titt på Lanullva babystrikk.

Merinoull er gull!

Våre ullprodukter til baby er kun laget av den reneste og mykeste merinoull. Merinoull kommer fra merinosauen som er kjent for å gi den beste ullkvaliteten. De myke ullfibrene gjør at denne ullsorten gjør seg best egnet til babystrikk.

Blander man inn materialer som akryl, polyester eller bomull mister ull noen av sine unike kvaliteter. Babyer - og prematurfødte spesielt – har særlig stor nytte av rene ullprodukter.

Ull har en unik evne til oppvarming og hjelper babyer å regulere varmen. Lanullva sine babyprodukter er strikket med luft som gir en pustende effekt og en mye bedre evne til isolasjon og avkjøling.

En stor bonus er også at våre produkter er merket med «Trygge tekstiler» - slik vet du at produktene er helt trygge for allergi – og kreftfremkallende stoffer.

Den perfekte barselgave 

Lanullva ullvotter og ullsokker er håndstrikkede babyplagg som er lunt og godt å bruke fra nyfødt og opp til ca 1 år, og er en perfekt barselgave.

Duse rosafarger, nydelige blåfarger eller en nøytral farge? Du velger hva du liker best. Det er jo ekstra stas at alle klærne i babykolleksjonen til Lanullva kan kombineres, og dermed er muligheten der for å få en babypakke som matcher.

Babydress, ullbody og ulltights er en av de mest populære strikkede plaggene som både foreldre og barn setter stor pris på. Disse er helt kløfri og kjennes svært myk mot babyhuden.

Gi babyen den mykeste og varmeste starten på livet – se vårt utvalg av babystrikk under

Strikket babytøy