Strikkegenser til dame 

Å eie en strikkegenser har vært en selvfølge for nordmenn i alle tider. En strikkegenser i ull varmer, isolerer og ventilerer. I generasjoner har hovedsakelig kvinner strikket ullgensere til hele familien for kalde høst- og vintermåneder. Men i en travel hverdag er det ikke alle som har tid eller interesse for det. Da er en strikkegenser fra Lanullva et fantastisk alternativ.


Myke og deilige strikkegensere

Med Lanullvas strikkegenser til dame vil du uansett aktivitetsnivå og værforhold holde deg tørr, og til enhver tid behagelig varm.

Det er fordi vi har luft i maskene, som er hemmeligheten til isolasjon. Lanullvas unike strikkemetode sørger for at strikkegenseren puster og ventilerer gjennom et isolerende luftlag. Dette luftlaget vil transportere bort svette dersom du er i høy aktivitet, og dermed hindre at du blir kald og nedkjølt. Holder du et rolig aktivitetsnivå vil genseren gi deg en lun og god varme.

Vår luftige strikkemetode gjør strikkegenseren elastisk, og vi anbefaler at du har denne rett på huden for at de tekniske egenskapene skal komme til sin rett. Den myke og rene merinoullen sørger for at ullplagget er helt kløfritt. Velg en tykk strikkegenser til kalde dager, og husk et vindtett yttertøy for å opprettholde den oppvarmede luften i plagget. Den tynnere strikkegenseren funker perfekt til mildere vær.

Luft & kjærlighet

Historien bak Lanullvas unike og luftige strikkemetode startet hos 12 år gamle Brit Vinje Lyngstad. Da fikk hun sin første strikkemaskin, og forkjærligheten for strikking vokste sammen med henne. Som konfeksjonstekniker i voksen alder så hun hvordan ektemannen Eilif alltid frøs etter hardt arbeid i skogen, og hun ønsket å hjelpe han på den måten hun kunne best - med strikking. Det var slik hun utviklet en strikkegenser som beveget seg etter kroppen, og som samtidig holdt mannen varm og tørr uansett vær.

Det er denne spesielle strikkemetoden med pustende egenskaper som Lanullva har i sine fantastiske strikkegensere til dame.

Vi ønsker at du skal få en god følelse og føle deg vel når du bruker våre strikkegensere. Se vårt utvalg av myke og gode gensere som gjør at du alltid er klar for en tur, - eller en liten lur.

Kjoler til dame