Strikket babyteppe

Se for deg at du i flere måneder konstant har oppholdt deg under gode, varme og helt perfekte omstendigheter – så skal du plutselig bort fra dette og oppleve temperaturer som gjerne er 20 grader lavere. Akkurat slik er det for en nyfødt baby som møter verden for første gang, og da er det godt å få et mykt og deilig babyteppe i ren, myk ull tullet rundt seg.


Trygt å bruke

Babyteppene fra Lanullva er merket med «Trygge tekstiler», og dette gir en garanti for at produktet ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende stoffer. Våre ullprodukter til baby er derfor trygge å bruke.

Ren merinoull

Lanullva sine babytepper er strikket i den reneste og mykeste merinoull som kjennes svært myk mot babyens ømfintlige hud.

Merinoull er en fantastisk råvare som har helt unike egenskaper. Visste du at merinoull faktisk er det eneste naturmaterialet i verden som har evne til å både varme opp – og avkjøle? Dette er spesielt viktig for babyer som ikke har utviklet evne til å regulere temperaturen selv slik som større barn og voksne.

Luftig strikkemetode

Det som er viktig å tenke på ved oppvarming er å skape luft. Våre babytepper er strikket i Lanullva sin unike og luftige strikkemetode som sørger for at babyteppet puster og gir en optimal oppvarming for babyen.

Trygt, varmt og godt fra første stund

Babyteppet kan brukes hvor som helst og når som helst. For nyfødte anbefaler vi å bruke babyteppet i senga, vogna og bilsetet. Særlig den første tiden har nyfødte behov for ekstra nærhet, og da kan du med fordel pakke babyteppet rundt babyen slik at den får en følelse av trygghet selv når du ikke har mulighet til å bistå.

Mangler du tid eller kunnskap til å strikke et babyteppe selv? Da anbefaler vi varmt våre myke og deilige babytepper i ren merinoull som finnes i lekre farger som matcher resten av babykolleksjonen.