Strikket kjole til dame 

Strikkekjolene fra Lanullva er plaggene som ikke bare er behagelig, men som du også kan føle deg fin i uansett anledning.


Lanullva strikkekjoler i ren merinoull finnes i ulike fasonger som gir nesten uendelige bruksmuligheter. Kjole med ¾ erm og knyting kan styles både opp og ned basert på hva du foretrekker. Med et lekkert ullsjal og et par boots er du klar for kontoret og en kveld på byen. En casual stil kan skapes ved å kombinere kjolen med et par sneakers, et deilig tubeskjerf og en røff skinnjakke.

Fargene som du kan velge mellom er også med på å skape det utrykket du ønsker. Er du den som elsker å skille deg litt ut, eller synes du det er mest behagelig med rolige og nøytrale farger? Se om vårt utvalg passer deg.

Vi bruker kun den reneste og mykeste merinoull i våre strikkekjoler. Våre mest eksklusive kjoler finner du i kolleksjonen Lanullva Exclusive. Dette er strikkekjolene for deg som ser etter merinoull av fineste kvalitet, og som kjennes silkemyk mot huden.

Design og fasong


Lanullva sin velkjente strikkemetode finnes som designelement i våre ulike strikkekjoler. Dette er med på å gi et spennende utrykk og skaper en helhet i kolleksjonen.

Har du enda ikke sikret deg et av de mest trendy plaggene du kan bruke gjennom hele året?

Strikkekjoler i ren merinoull

Se vår klassiske kjole