Strikket ullskjørt til dame 

Vil du være varm og fin uansett vær og hverdag?

Lanullva ullskjørt er strikket i myk og behagelig merinoull, og kan brukes til både hverdag og fest.

Med to fasonger - både rett og utskrådd - kan du finne modellen som passer for deg. Ullsklørtet er foret og har en behagelig linning som også er strikket.


Rett fra jobb til fest

Kle deg gjerne i et av våre lekre ullskjørt på kontoret, som også kan brukes hvis du skal på fest. Med et sort eller grått ullskjørt fra oss, har du uendelige kombinasjonsmuligheter med Lanullvas ullsinglets, cardigans og sjal. Fasong og passform på ullskjørtet tilsier at man kan bruke ullskjørtet i kombinasjon med våre tøffe ullgensere, ulljakker, og hvorfor ikke med en av våre ull t-skjorter?

Design

Lanullva kolleksjonen består av både ullundertøy og penere hverdagsplagg. Den luftige strikkemetoden som Lanullva er kjent for, gir både oppvarming og ventilering. Strikkemetoden brukes som en rød tråd i ullkolleksjonen – enten som funksjon eller designelement, og gir gjenkjennelse på at dette er et Lanullvaprodukt. På ullskjørtet er strikkemetoden brukt som en lekker detalj midt foran og bak.

Investering

Å kjøpe et Lanullva ullskjørt er en investering i både kvalitet og bærekraft.

Alle Lanullvaproduktene er sertifisert etter Øko-tex standard 100 for trygge tekstiler uten skadelige stoffer. Med Lanullva ullskjørt får du et tidløst produkt som er strikket med luft og kjærlighet – og som kan varme deg i mange år.

Gunhild Eide Grøtta

Designer

Se alle Ullskjørt her