Ull til barn

For å få en god uteopplevelse er det viktig at de minste er godt kledd og kan fokusere på å utforske verden. Lanullva sin unike og luftige strikkemetode i ullkolleksjonen til barn sørger for å gi barnet en behagelig varme uansett hvor ferden går.


Ull er gull året rundt!

Ull er i en særstilling når det gjelder bekledning, og det er med god grunn at barnehage- og skoleforeldre i Norge sverger til ull.

Straks vi begynner å bevege oss produserer vi varme og fuktighet. Ullens naturlige egenskaper tar opp fuktighet og gir en god varme uansett temperatur og aktivitetsnivå.

Luftig strikkemetode gir den beste isoleringsevnen

Lanullva sin strikkemetode ble først og fremst utviklet for å skape en myk og elastisk ullgenser for å holde en hardtarbeidende bonde varm og tørr når han arbeidet. I dag produserer Lanullva klær til store og små med denne strikkemetoden.

Hemmeligheten er at vi har luft i maskene, og luft er helt sentralt når det gjelder isolasjon. Lanullva sin ventilerende og isolerende strikkemetode sørger for at svette og fuktighet transporteres bort, og dette gir barnet en jevn kroppstemperatur.

Ulla vi bruker kommer fra merinosauen. Merinoull klør ikke, og kjennes svært myk mot huden. Den har i tillegg til høy isolasjonsevne, antibakterielle egenskaper, og er i stor grad selvrensende. Dette betyr det som oftest er nok å lufte våre ullklær rene, med mindre flekker har satt seg.

Ekstra kjekt er det at vårt ulltøy til barn kommer i mange ulike farger, og har et tøft og tidløst design. Smart ulltøy med høy teknisk funksjonalitet trenger ikke å være kjedelig.

Topp til tå
Vi anbefaler å kle barnet i ull fra topp til tå når kulden er et faktum. Lanullva produserer ullundertøy i tykk og tynn versjon. Bruk ullundertøyet rett på huden, og bygg lag på lag med tykkere ull etter temperaturen.

Fortsett gjerne å bruke tynn ull på barnet når mildere temperaturer melder sin ankomst ettersom våre ullklær regulerer barnets temperatur optimalt. Inne- og utelek blir langt mer hyggelig når barnet er tørt og varmt.

Lanullva sin barnekolleksjon består av ullgensere, ullundertøy, barnedresser, ulljakker, ullkåper, ullcardigans, ullkjoler og tilbehør som ullhalser, ulluer og pannebånd.