Ulldress til baby 

Leter du etter en myk, varm og elastisk ulldress i ren merinoull som kan brukes både inne og ute? Da må du prøve Lanullva sine fantastiske ulldresser for nyfødt til ca. 2 år! 


Ulldressen fra Lanullva er det plagget du ikke vil være foruten i babytiden i typisk norsk klima. Glidelås som lukkemekanisme gjør det enkelt og praktisk når du skal kle av og på babyen ved hyppige temperaturendringer eller ved bleieskift. At ulldressen er så tøyelig og elastisk gjør også påkledningen til en lek.

 

Naturlige temperaturregulerende egenskaper

Ulldressen er strikket i ren merinoull som hjelper babyen å regulere varmen. På grunn av merinoullens unike egenskaper har dette naturmaterialet evne til både oppvarming og avkjøling - dette er spesielt viktig å huske på for de minste som enda ikke har utviklet evnen til dette selv.

Lanullva sin babykolleksjon er merket med «Trygge Tekstiler». Dette betyr at ullproduktene ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende stoffer.

Pustende ullplagg

Husk at evne til oppvarming er viktig når du investerer i en ulldress til babyen din. Et tettstrikket ullplagg inneholder mindre luft og vil derfor ikke varme like godt som et luftig ullplagg. Det er særlig den luftige strikkemetoden Lanullva er så kjent for som er selve kjernen til at våre ullplagg isolerer ekstra godt.

Det ultimate ullplagget til enhver anledning

Ulldressen kan benyttes som pysj hvis forholdene taler for det. Tøyeligheten i ulldressen gir også barnet et fleksibelt bevegelsesmønster ved lek og utforskning.

Skal du ut på tur med barnet? Vi anbefaler ulldressen over en ullbody og ulltights. Ved lagvis påkledning er det enklere å tilpasse bruken av klær.

Se våre ulldresser i myk og deilig merinoull!