Ulldress til barn 

Lanullvas ulldress holder barnet varmt og tørt uansett aktivitetsnivå.

Leter du etter en ulldress som passer like godt til høst, vinter og vår? Som isolerer, puster, er kløfri og som er så elastisk at den kan vokse med barnet? Da anbefaler vi Lanullvas ulldress barn!


Med en ulldress fra oss vil barnet ditt holde seg varm og tørr uansett aktivitetsnivå, vår som vinter. Det er fordi Lanullvas geniale strikkemønster sørger at ulldressen inneholder hemmeligheten til all isolering; luft! Ja, vi har rett og slett luft i maskene! Og det er dette som gjør at ulldressen både puster og isolerer.

Dressen har en god passform og passer godt under ytterklærne, enten det er snakk om regntøy, vinterdress og parkdress. Ikke minst er den deilig å springe rundt hjemme i! Uansett vær eller aktivitetsnivå vil barnet holde varmen og få gleden av ulldressens ventilerende egenskaper. På ekstra kalde dager anbefaler vi å bruke vårt tynnere ulltøy til barn innerst, med ulldressen over.

Vi strikker ulldressene våre den i reneste og mykeste merinoull. Uansett vær eller temperatur vil barnet ha et ventilerende og varmt plagg som holder kvaliteten vask etter vask, - og som strekker seg sammen med barnet. Det er fordi vår elastiske og luftige strikkemetode gjør at ulldressen vil vokse med barnet.

 

Lanullvas ulldress barn er:

  • Ren og myk merinoull (20,5 micron)

  • Størrelse 2 og 4 år

  • Supermyk og kløfri

  • Elastisk og vokser med barnet

  • Kommer i fargene fuchsia, aqua, brun melert og kongeblå

  • Sertifisert etter Øko-tex Standard 100 for skadelige stoffer

  • Vask ulldressen på 30 grader ullprogram, maksimum 600 omdreiinger. Da beholder du elastisiteten og ventileringen i plagget. Vi anbefaler å bruke vår egen Ullvask.

 

Et lite tips: Vær forsiktig med borrelås og glidelås på ytterklærne for å unngå at tråder i vårdressen dras ut. Skulle uhellet likevel skje, vil Lanullva selvfølgelig hjelpe deg med å reparere plagget.

Gunhild 

Gunhild er designer og ekspert på Ullproduktene til Lanullva 

Ullklær til barn