Vårdresser i ull til barn 

Kjøp en Lanullva vårdress som også vil passe neste vår.

Er du på utkikk etter en vårdress til barn som både puster og isolerer? Og som vil holde over flere sesonger?

Med en Lanullva vårdress i 100% ren merinoull vil barnet ditt være varmt og tørt uansett aktivitetsnivå når våren melder sin ankomst. Det er fordi Lanullvas fantastiske strikkemønster sørger at dressen inneholder mye luft,- og det er jo luft som er hemmeligheten til isolering!


Lanullvas myke og behagelige vårdress er i 100% ren merinoull, er svært elastisk og selvfølgelig kløfri. Dressen ligger som et isolerende, ventilerende og mykt lag under all salgs ytterjakker og bukser, og barnet vil slippe å være klam i regntøy, parkdress og skiklær. Det passer perfekt med tanke på Norges uforutsigbare vårvær! (Også er den god å løpe hjemme i!)


Når du kjøper et plagg fra Lanullva skal det i tillegg til kvalitet og bruk også være en investering i bærekraft og miljø. Vi har derfor sørget for å strikke vårdressen vår så elastisk at den den vil vokse med barnet. Vi tror derfor at du sannelig kan bruke den to påsker etter hverandre,- minst!

Og ps: denne ulldressen fungerer selvfølgelig like godt om våren som om høsten og vinteren! Bare bruk anbefalt ytterklær og evt Lanullvas tynnere ullundertøy i kaldt vær, og barnet ditt vil holde seg varm og ventilert uansett aktivitet og værforhold.

Lanullvas vårdress fås i:

  • Ren og myk merinoull (20,5 micron)
  • Kløfri og supermyk
  • Størrelse 2 og 4 år
  • Elastisk og vokser med barnet
  • Farge: aqua, fuchsia, kongeblå og brun melert
  • Sertifisert etter Øko-tex Standard 100 for skadelige stoffer
  • Vaskeanvisning: 30 grader ullprogram, maksimum 600 omdreiinger sammen med Lanullvas Ullvask. Slik vil du beholde elastisiteten og ventileringen i plagget.

PS: Vi anbefaler å være varsom med glidelås og borrelås i ytterplagg for å unngå at tråder i vårdressen blir dratt ut. Skulle du likevel være uheldig, reparerer Lanullva gjerne plagget for deg.

Og husk: Alle Lanullvas produkter er sertifisert etter Øko-tex standard 100 for trygge tekstiler uten skadelige stoffer.

Gunhild 

Gunhild er designer og ekspert på Ullproduktene til Lanullva 

Ullklær til barn