Hos oss har du fri frakt og fri retur på alle varer i nettbutikken❤︎   

Lanullva ull lue Anti-tex Tynn

449,-
Størrelsesguide
Tilgjengelig
SKU
09301
449,-
  • Ren merinoull
  • Beskytter mot flått og andre parasitter
  • Perfekt til jakt
  • Anti-tex behandling varer i 30-50 vasker

Myk ullue i ren merinoull som «puster» godt og isolerer meget bra. Produkter i Anti-tex kolleksjonen gir deg en ekstra beskyttelse mot innsekter som flått, mygg og andre parasitter når du oppholder deg ute i skog og villmark. 

Ullgenseren har gjennomgått en miljøvennlig behandling under garnets innfarging, som er klassifisert innenfor øko-tex standard 100. Dette betyr at plagget ikke er tilsatt noen skadelige tilsetnings stoffer. Anti-tex kolleksjonen til Lanullva har vært utviklet og testet over lang tid, og kan vise til svært gode resultater. Det er ikke registrert noen etablering av flått på kroppen til de som har brukt Lanullva anti-tex sett. 

Det som skiller Lanullva produktene fra andre ullundertøy, er først og fremst vår luftige strikkemetode. Lanullva var opprinnelig strikket som et tykkere ullundertøy og ble utviklet for å holde en hardtarbeidende bonde varm. Det ventilerende strikkemønsteret i ulltøyet sørger for at svetten transporteres bort og du holder en god og jevn kroppstemperatur. Du vil derfor holde deg tørr og varm.

Med Lanullva sin unike strikkemetode anbefaler vi at man er varsom med borrelås og glidelås i ytterplagg for å unngå at tråder blir dratt ut. Skulle du likevel være uheldig reparerer vi gjerne plagget for deg.

For å ta godt vare på dette fine ullplagget anbefaler vi deg maskinvask ullprogram 30 grader, kun vaskemiddel for ull og maks 600 omdreininger. Alle Lanullvaproduktene er sertifisert etter Øko-tex standard 100 for trygge tekstiler uten skadelige stoffer.

  • Ren merinoull (20,5 micron)
  • Sertifisert etter Øko-tex Standard 100 for skadelige stoffer
Våre ullplagg kan maskinvaskes!

Varenummer: 09301

Vis mer produktinformasjon Vis mindre produktinformasjon
Reviews