Lanullva Anti-Tex Tynn Ullboxer Unisex, Olivengrønn

599,-
Tilgjengelig
599,-
Størrelsesguide
Tilgjengelig
SKU
09801-OG

Ullboxeren er i ren merinoull og en del av Lanullva sin Anti-tex kolleksjon. Dette gir deg en ekstra beskyttelse mot innsekter når du oppholder deg ute i skog og villmark. Utmerket til jakt og opphold i strøk med mye flått! 

Boxeren har gjennomgått en miljøvennlig behandling under garnets innfarging, som er klassifisert under øko-tex standard 100. Dette betyr at plagget ikke er tilsatt noen skadelige tilsetningsstoffer.

Anti-tex kolleksjonen til Lanullva har vært utviklet og testet over lang tid, og kan vise til svært gode resultater. Det er ikke registrert noen etablering av flått på kroppen til de som har brukt Lanullva anti-tex sett. Anti-tex behandlingen i ullundertøyet holder i 30-50 vasker.

 

Med Lanullva produktene sin effektive ventilering og varmende egenskaper, gir ullundertøyet deg en jevn og behagelig kroppstemperatur. Når man blir rolig etter fysisk aktivitet, er det lett å fryse. Med bruk av Lanullva unngår du dette. Ullundertøyet inneholder opptil 80% luft, som for øvrig er hemmeligheten til all isolering. Det ventilerende strikkemønsteret sørger for at du holder en god og jevn kroppstemperatur og transporterer bort svette. Du vil merke dette spesielt når du oppholder deg i skiftende utetemperatur og med varierende aktivitets nivå. Lanullva sitt spesielle strikkemønster varmer opp luften som kommer til og transporterer bort svetten. Du vil til enhver tid holde deg behagelig varm og tørr.

 

Alle Lanullva sine ullprodukter er strikket av fin, ren merinoull, som er økologisk tekstilbehandlet. Dette betyr at ullgarnet har gjennomgått en svært skånsom behandling på farging, og er derfor trygge å bruke. Se vårt merke på ”trygge tekstiler”.

 

Produktspesifikasjoner

-        Merinoull 20,5 micron

-        Fri for mulesing

-        Økologisk tekstilbehandlet

-        Kan maskinvaskes (husk vaskemiddel for ull!)

-        Unisex størrelser: XS-S-M-L-XL-XXL.

Vis mer produktinformasjon Vis mindre produktinformasjon