Hos oss kan du bytte julegaver i hele januar 2018

Lanullva Ullkåpe jente, Syrin Lilla

599,-
Tilgjengelig
599,-
Størrelsesguide
Tilgjengelig
SKU
01710-SL

Skjønn ullkåpe til fint og hverdags i 100% merinoull. Behagelig og varmende. En lett og behagelig strikkejakke å ha på seg og med seg. Strikket i Lanullva sin luftige strikkemetode som i kombinasjon med ull gir svært god oppvarming og ventilering. Passer like godt til kjole som til jeans - en perfekt høst og vårjakke!

Med Lanullva produktene sin effektive ventilering og varmende egenskaper, gir våre ullprodukter deg en jevn og behagelig kroppstemperatur. Når man blir rolig etter fysisk aktivitet, er det lett å fryse. Med bruk av Lanullva unngår du dette. Ulltøyet inneholder opptil 80% luft, noe som for øvrig er hemmeligheten for all isolering. Barnet vil derfor holde seg behagelig varm til enhver tid. For å oppnå best mulig oppvarming og ventilering, anbefaler vi for våre ullundertøy at det brukes rett på huden.

For å oppnå vårt luftige strikkemønster strikkes fire tynne tråder sammen. Vær derfor påpasselig med f.eks. glidelås og borrelås for å unngå at tråder dras ut.

Alle Lanullva sine ullprodukter er strikket av fin, ren merinoull, som er økologisk tekstilbehandlet. Dette betyr at ullgarnet har gjenomgått en svært skånsom behandling på farging, og er derfor trygge å bruke. Se vårt merke på trygge tekstiler.

Produktspesifikasjoner

-        Merinoull 20,5 micron

-        Fri for mulesing

-        Økologisk tekstilbehandlet

-        Kan maskinvaskes

-        Vaskemiddel for ull

-        Størrelser: 2, 4, 6 år

Vis mer produktinformasjon Vis mindre produktinformasjon
Kommer i flere farger
Kommer i flere farger