Hos oss har du fri frakt og fri retur på alle varer i nettbutikken❤︎   

Lanullva ullvask

89,-
Størrelsesguide
Tilgjengelig
SKU
11101
89,-
  • 11101

1 liter flytende ullvask for ull og silke. En ullvask spesielt utviklet for at du skal bevare farge og kvalitet på dine ull- og silkeplagg. Svært skånsom. Uten konserveringsmidler, inneholder ikke MI-stoff.

Alle Lanullva ullprodukter er strikket i den fineste merinoull som er økotekstilbehandlet. Våre ullklær kan maskinvaskes på ullprogram, som gjør hverdagen litt enklere. Her er noen tips for hvordan du kan ta vare på ullplaggene på best mulig måte.

1. Bruk vaskemiddel beregnet for ull, gjerne vår egen Lanullva ullvask, som er svært mild og uten konserveringsmidler. Enzymer og blekemidler i vanlig vaskemiddel er med på å skade ullfibrene. Ull skal ikke bløtlegges, klorbehandles eller tilsettes skyllemiddel.    

2. Ullprogram maks 30° C  Ull blir rent ved lave temperaturer fordi skitt og smuss ikke trenger så lett inn i ullfibrene.    

3. Med vår luftige strikkemetode anbefaler vi at produktene vaskes med sentrifugering på maks 600 omdreininger. Husk å ta ut plaggene umiddelbart etterpå.

4. Ikke tørketrommel. Ull tåler ikke tørketrommel, så produktene bør helst tørke flatt. Etter vask kan plagget med fordel strekkes forsiktig og tørkes flatt. Dette er spesielt viktig for den tynne ullkolleksjonen Lett & Luftig    

5. Vask et fåtall ullprodukter om gangen, og vask Lanullva for seg selv. Ved et mindre antall ullprodukter vil dette være skånsomt for ulla, og din Lanullva bevarer sin form og funksjon. Vasking av for mange ullplagg fører til at plaggene gnisser mot hverandre og nupper lettere oppstår. Lanullva ullplagg skal kun vaskes sammen med ullplagg i lik farge.    

6. Bland ikke flere tekstiler med ull i vaskemaskinen.Ved å vaske sammen med andre typer tekstiler vil ullplagget ditt tove og bli skadet.

Vi håper du får mange gode og varme opplevelser med dine nye Lanullvaplagg!

Vis mer produktinformasjon Vis mindre produktinformasjon
Reviews