4.7/5 basert på 25.426 anmeldelser

4.7/5 basert på 25.426 anmeldelser

Gratis frakt

30 dager åpent kjøp

Frilufts-entusiasten - Les Jannicke sine vurderinger

Lanullva

Jannicke tester Lanullva ull

TEST I RUSKETE OG VÅTT VÆR

Jeg har prøvd ut kolleksjonen  på vinteren, både på fottur i vått og ruskete vær hvor jeg ble varm og svett, på skiturer i kraftig vind og snø og på overnattingstur med pulk og telt. Temperaturen har lagt mellom +5 grader og - 10 grader, og jeg har alltid vært akkurat passe varm. 

De har vært perfekt å ha på i soveposen ved vintertelting, og deilig inne etter en
lang skitur!  Er positivt overrasket over hvor godt plaggene fraktet fuktighet bort fra kroppen, og holdt meg varm på tross av at jeg var blitt svett. Plaggene har blitt hengt opp til lufting etter bruk.

Klærne er stor i størrelsen, da de er svært tøyelig. Jeg har både bukse og genser i den størrelsen jeg vanligvis bruker og en størrelse mindre. De tøyer seg og blir større når de er brukt dersom de ikke vaskes etter hver gang, og jeg vile derfor valgt en størrelse mindre enn det en vanligvis bruker.

Myke og gode klær som ikke klør når de er direkte på huden. Nydelige farger!

Mvh
Jannicke Lien

Forrige innlegg
Neste innlegg