Lanullva


"Vi tenker alltid kvalitet og bærekraft"

Lanullva er en norsk merkevareleverandør som produserer og leverer myke og varme ullplagg av høy kvalitet i ren merinoull. Hver dag strikker vi produkter med lidenskap og kjærlighet som gir velbehag til store og små. Dette er fundamentet i vår forretningsdrift.

November 2006 ble Vinje Ullprodukter AS etablert av Gunn Anne Vinje Lyngstad, som så det enorme potensialet i strikketeknikken som hennes mor, Brit Vinje Lyngstad utviklet. I 2015 åpnet vi vår første konseptbutikk på Røros, og i 2016 åpnet vi butikk i Norges tredje største by – Trondheim.

Klesdesigneren Gunhild Eide Grøtta har bidratt til å skape et tidsriktig formspråk, spennende design og utvidet kolleksjonen. Det unike strikkemønsteret har hele veien blitt ivaretatt. Resultatet har blitt et stort utvalg av moderne og behagelige ullplagg i flere kolleksjoner for hele familien. Lanullva tilbyr alt fra ullundertøy til jakker og kjoler i spennende farger for enhver anledning. Plaggene er utmerket til arbeid ute, sportsaktiviteter, hjemme, eller på fest - og er alle strikket med luft og kjærlighet.