Hos oss har du fri frakt og fri retur på alle varer i nettbutikken❤︎   

Lanullva Babylue ull, Fuchsia

249,-
Tilgjengelig
249,-
Størrelsesguide
Tilgjengelig
SKU
03201-FU
  • 03201-FU

Lanullva babyluer i ren merinoull er strikket med Lanullva sitt spesielle strikkemønster. Dette gir maksimal oppvarming og ventilering. Luene er foret med glattstrikket ren merinoull og ører dekkes godt. Lua kan brukes gjennom alle årstider. Vi anbefaler Lanullva babydress varenummer 03101 for et komplett sett. Kjennes myk mod huden og klør ikke!

Med Lanullva produktene sin effektive ventilering og varmende egenskaper, gir ullplagget deg en jevn og behagelig kroppstemperatur. Ulltøyet inneholder opptil 80% luft, noe som for øvrig er hemmeligheten for all isolering.

For å oppnå vårt luftige strikkemønster strikkes fire tynne tråder sammen. Vær derfor påpasselig med f.eks. glidelås og borrelås for å unngå at tråder dras ut.

Alle Lanullva sine ullprodukter er strikket av fin, ren merinoull, som er økologisk tekstilbehandlet. Dette betyr at ullgarnet har gjennomgått en svært skånsom behandling på farging, og er derfor trygge å bruke. Se vårt merke på trygge tekstiler.

 

Produktspesifikasjoner

 

-        Merinoull 20,5 micron

-        Fri for mulesing

-        Økologisk tekstilbehandlet

-        Kan maskinvaskes

-        Vaskemiddel for ull

-        Størrelser:  41/45 (passer godt til babydressen i str 56/62) og 47/49 (passer godt til babydressen i str 74 og 86).

Vis mer produktinformasjon Vis mindre produktinformasjon
Kommer i flere farger
Kommer i flere farger
Reviews