For snart 30 år siden oppfant vi en spesiell strikkemetode, som vi fortsatt bruker. Strikkemetoden gir først og fremst bedre isolasjon enn tradisjonell strikk – resultatet er en mer behagelig varmefølelse. I tillegg slippes overskuddsvarme fra kroppen ut gjennom hvert enkelt plagg – og holder deg tørrere. Hvordan gjør vi det?


Da Lanullvas egen strikkemetode ble utviklet, var målet å strikke så mange luftlommer som mulig, inn i ulla. I tillegg skaper vi enda flere luftlommer ved å ha en knudrete, ujevn overflate på plaggene våre – både inn mot huden, og inntil plagget – i laget utenpå.

Flere luftlommer i strikkingen gir bedre isolasjon. Lanullva tar derfor bedre vare på den varmen du allerede har – inni deg. Når du er aktiv, og skaper for mye varme, er det ekstra viktig at ulla puster maksimalt, og slipper overskuddsvarmen ut. Hvis ikke blir du våt og kald, når du tar en pause.

Verdens varmeste strikkemetode, med ekstra mange pustehull – holder deg tørr. Det er ikke alltid så lett å se forskjellen. Men tar du Lanullva på, gjerne rett på huden, kjenner du forskjellen med det samme.

 

 

For snart 30 år siden oppfant vi en spesiell strikkemetode, som vi fortsatt bruker. Strikkemetoden gir først og fremst bedre isolasjon enn tradisjonell strikk – resultatet er en mer behagelig varmefølelse.

I tillegg slippes overskuddsvarme fra kroppen ut gjennom hvert enkelt plagg – og holder deg tørrere.

Hvordan gjør vi det?

Da Lanullvas egen strikkemetode ble utviklet, var målet å strikke så mange luftlommer som mulig, inn i ulla. I tillegg skaper vi enda flere luftlommer ved å ha en knudrete, ujevn overflate på plaggene våre – både inn mot huden, og inntil plagget – i laget utenpå.

Flere luftlommer i strikkingen gir bedre isolasjon. Lanullva tar derfor bedre vare på den varmen du allerede har – inni deg.

Når du er aktiv, og skaper for mye varme, er det ekstra viktig at ulla puster maksimalt, og slipper overskuddsvarmen ut. Hvis ikke blir du våt og kald, når du tar en pause. Verdens varmeste strikkemetode, med ekstra mange pustehull – holder deg tørr.

Det er ikke alltid så lett å se forskjellen. Men tar du Lanullva på, gjerne rett på huden, kjenner du forskjellen med det samme.

 

 

I en verden hvor vær og vind stadig oftere skifter fra stille og mildt, til
værhardt og kaldt, er 100% ren ull blitt selve symbolet på det beste av
materialer – for klær som kan holde deg varm. 

Tester viser at vi klarer å strikke langt flere luftlommer inn i ulla, og at det
gir bedre isolasjon og varmeregulering. Plaggene føles også tørrere og
mer behagelig på, fordi luftlommene gir bedre ventilasjon og slipper mer
fukt gjennom når du er spesielt aktiv. Vårt mål er at du alltid skal føle deg
varm. Akkurat passe varm.