4.7/5 basert på 25.426 anmeldelser

4.7/5 basert på 25.426 anmeldelser

Gratis frakt

30 dager åpent kjøp

Det finnes ikke varme klær!

Lanullva

Det finnes ikke varme klær!

Du har sikkert hørt noen si – ”ta på deg denne – her har du en skikkelig varm genser.” Ja, du har kanskje sagt det selv?


Men sannheten er – klær er jo egentlig ikke varme i seg selv. Selv ikke den ”varmeste” og fineste ulla er varm, selv om den holder deg varm! La den varme genseren ligge en time ute på balkongen en kald vinterdag, og kjenn selv. Den blir selvsagt ikke varm, uansett hvor fin den er.

Det er du som er varm. Kroppen din produserer varme hele tiden – og den beste ullgenseren er den som er best til å ta vare på varmen din. Den beste ullgenseren er den som isolerer best.

Da Lanullvas egen strikkemetode ble utviklet, var målet å strikke så mange pustehull som mulig, inn i ulla. I tillegg skaper vi enda flere luftlommer ved å ha en knudrete, ujevn overflate på plaggene våre – både inn mot huden, og inntil plagget – i laget utenpå.

Hemmeligheten bak verdens varmeste strikkemetode er altså luft. Plaggene våre tar bedre vare på luften mellom deg og det ytterste laget – og det gir deg en god og varm følelse.

Forrige innlegg
Neste innlegg