Rask levering (0-3 dager)

Worldwide shipping

kundeservice@lanullva.no

Dyrevelferd uten kompromisser

Lanullva Dyrevelferd uten kompromisser

Dyrevelferd uten kompromisser!

Varmeregulerende ull er blitt en av verdens mest populære råvarer, og den aller fineste ulla med de mest behagelige og aller mykeste fibrene – er Merino.


Hos Lanullva bruker vi bare det beste av det beste, og vi følger kvaliteten og arbeidet med Merino-sauen helt tilbake til hver eneste sauebonde. Enten gården ligger på de store slettene i Uruguay, eller oppe i de fantastiske fjellene i Argentina. 

Det er ingen hemmelighet at en rekke ullprodusenter verden over har et tvilsomt forhold til dyrevelferd. Mulesing er et eksempel på et effektivt og lønnsomt inngrep for å beskytte sauen mot parasitter og insekter. Det er smertefullt og har ingenting med god dyrevelferd å gjøre.

Lanullva sier nei til bønder og andre ullprodusenter som driver med dette, og som ikke tar godt vare på sauene sine. Dette er årsaken til at vi samarbeider 100% med Nativa®, som følger verdens strengeste regler når det gjelder dyrevelferd, arbeidsforhold for ansatte på gårdene, registrering av alle data – og etisk handel.

Når du kjøper en ullgenser, er det ikke lett å forstå hvilke arbeidsforhold som gjelder på gården der ulla kommer fra. Du kan jo ikke reise til den andre siden av planeten for å kontrollere. Uansett – når du velger et plagg fra Lanullva, skal du vite at vi har vært der. Og vi følger nøye med.

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres