Rask levering (0-3 dager)

Worldwide shipping

kundeservice@lanullva.no

Hold ulla fin

Lanullva Hold ulla fin

Hvordan unngå unødvendig slitasje

Viktige tips ved bruk av Lanullva-produkter:

Husk å kjøp Lanullvaproduktene slik at de sitter tett inntil kroppen, produktene er strikket i et elastisk strikkemønster og plagget vil derfor gi etter og bli litt videre. Du oppnår også best funksjon ved at plagget er kroppsnært.

Vær forsiktig med skarpe gjenstander. Borrelås og glidelås, som kan skade den luftige strikken.

Er du uheldig og trekker ut en tråd i plagget, trekk den forsiktig inn igjen ved å ta tak i tråden fra baksiden i plagget.

Ull er fra naturen side et sensitivt materiale. Friksjon ved bruk av f. eks ryggsekk kan ullfibrene bli skadet, bruk derfor et beskyttende plagg over.

Lanullva produktene har en unik strikkemetode. Den luftige strikken gir en god varme, transporterer bort svette og du oppnår en god temperaturregulering. Vår anbefaling er derfor å bruke ullplagget innerst mot huden. Dette gjelder også våre ullplagg fra den tykke kolleksjonen. Skulle du ønske og bygge to lag med ull på de kaldeste dagene, anbefaler vi tolagsprinsippet med å starte innerste lag med produkter fra den tynne kolleksjonen Lett & Luftig og bygge videre med den tykke ullgenseren.

Nupping av ullplagg skjer fordi at ull er et naturmateriale og består av lange og bløte fibre for at plagget skal være mykt mot huden.

Ull kan nuppe når statisk elektrisitet oppstår, noe som er med på å øke sjansen for nupping. Statisk elektrisitet oppstår når noe organisk gnis mot noe ikke-organisk. For eksempel når et naturmateriale gnisser mot et syntetisk stoff.

Derfor anbefaler vi at du bruker våre produkter rett på kroppen, gjerne med noe over, så beholder du Lanullva-plaggene lengst mulig.

Riktig god tur!

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres