Rask levering (0-3 dager)

Worldwide shipping

kundeservice@lanullva.no

5 grunner til å velge ull i sommer

Lanullva 5 grunner til å velge ull i sommer

Som vi alle vet, kan en norsk sommer være like uforutsigbar som den er vakker. Hva er da bedre enn å pakke med seg allsidige ullplagg som holder deg varm og god, uansett om solen skinner eller regnet plasker ned?

Lett og kompakt
Ull veier nesten ingenting, og er enkelt å pakke med i sekken. Slik at du får plass til annet viktig turutstyr – som ekstra sjokoladeplater.
Perfekt temperaturregulering
Ullas naturlige egenskaper holder deg varm når det er kaldt og kjøler deg ned når det er varmt. Vår unike strikkemetoden danner i tillegg et helt unikt luftlag i plagget som gjør at ulltøyet vårt puster enda bedre. 
Fukttransporterende
Ull transporterer fuktighet bort fra kroppen, noe som holder deg tørr og komfortabel. Dette er spesielt viktig når du er aktiv og svetter mye. Luftlommene i strikkemetoden vår forsterker også denne egenskapen.
Naturlig luktresistent
Ull har naturlige antibakterielle egenskaper som motvirker lukt, og det er ofte nok å henge ulltøyet ditt ut til lufting. Perfekt en tursommer full av eventyr!
Ull fra lykkelige sauer
Igjennom vårt samarbeid med Nativa, kan vi si at vi får ull fra verdens lykkeligste sauer. Vi vet akkurat hvilke gårder vi får ulla vår fra, hvordan sauene har det, fra fôr til stell. Slik at du kan bruke Lanullva med god samvittighet!
Bærekraftig valg
Ull er et naturlig og fornybart materiale, som er bedre for miljøet enn syntetiske alternativer. 
God tur!
Forrige innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres