Rask levering (0-3 dager)

tlf: 71295800

kundeservice@lanullva.no

Tøff fjelljente nekter å fryse

Lanullva Tøff fjelljente nekter å fryse

Oda | Vår nyeste Lanullva-ambassadør

- Jeg må alltid være varm. Uansett hvor kaldt det er. - Oda Ramsdal

Kanskje har du fått med deg at vi har postet noen naturskjønne bilder den siste tiden fra vår nyeste anbassadør, Oda? Dette er fjelljenta med stor F, og som benytter nesten enhver anledning til å komme seg ut.

 Og du, nevnte vi også at hun har trasket halve Norge på langs og på tvers, og gjennomført Femundløpet?

Hvem er Oda?

Oda elsker historiefortelling i alle former og fasonger: fotografi, fortellinger, design og video. Aller helst i kombinasjon. Hun er utdannet grafisk designer fra Westerdals Oslo ACT.

 


En barndom full av fjell, skog og hav har resultert i en evig dragning mot naturopplevelser. Dette har lagt grunnlaget for soloturer som Oslo-Bergen og Norge på langs. I tillegg til langtur med storsekk er hundekjøring en stor lidenskap, og etter fire år på sleden gikk drømmen om Femundløpet i oppfylling.

 Planlegging av nye turer svirrer alltid rundt i bakhodet og listen over nye eventyr er lang. Hennes skildringer av små og store øyeblikk som kun oppdages når du er tett på naturens landskap - er herlig og inspirerende lesing. Vi gleder oss til å følge Oda videre! Sjekk ut insta-profilen hennes her om du vil bli like inspirert av henne som det vi blir!

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres