Rask levering (0-3 dager)

tlf: 71295800

kundeservice@lanullva.no

Brukervilkår

Ved bestilling i vår nettbutikk mottar du en automatisk ordrebekreftelse på e-post. Vi vil sende deg en e-mail med leveringsinformasjon og sporingsnummer som du kan følge, du vil også finne sporingsinformasjon i tilsendt SMS. Når varen har kommet til ditt utleveringssted eller postkasse, vil du motta en SMS om at pakken er klar for henting.

Alle priser er inkl. mva. 

1. Bankkort / Kredittkort:
Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi registrerer og lagrer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg betalingsleverandør. Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at din kortinformasjon skal komme på avveie. Lanullva lagrer ikke ditt kortnummer og det totale beløpet belastes direkte på din konto.

2. Faktura

LANULLVA tilbyr faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen er 14 dager. Hvis du velger å betale med faktura påløper det ingen ekstra kostander om du ikke ønsker å forlenge betalingsfristen ut over 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Når du velger å betale med Klarna faktura må du oppgi ditt personnummer. Det blir brukt for å hente din folkeregistrerte adresse. Vi lagrer ikke personnummeret i våre systemer.

Faktura effektueres når vi sender varene fra vårt lager. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalings påminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

Har du spørsmål?

Tlf: 71295800

Epost: kundeservice@lanullva.no