4.7/5 basert på 26.530 reviews

200.000+ fornøyde kunder

Fast lav fraktpris 69,- kr

Fast lav frakt 69,- kr

1. Bankkort / Kredittkort:

Transaksjonen vil ikke bli belastet før varen er sendt fra oss. Vi registrerer og lagrer ingen personlige opplysninger om din transaksjon. All informasjon foregår mellom deg betalingsleverandør. Din korttransaksjon sendes kryptert gjennom Verifone checkout, Dette gjør at du trygt kan betale uten å være redd for at din kortinformasjon skal komme på avveie. Lanullva lagrer ikke ditt kortnummer og det totale beløpet belastes direkte på din konto.
Dersom vi er utsolgt for en eller flere varer vil beløpet bli refundert.

2. Faktura:

LANULLVA tilbyr faktura i samarbeid med Klarna. Betalingsfristen er 14 dager. Hvis du velger å betale med faktura påløper det ingen ekstra kostander om du ikke ønsker å forlenge betalingsfristen ut over 14 dager. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Når du velger å betale med Klarna faktura må du oppgi ditt personnummer. Det blir brukt for å hente din folkeregistrerte adresse. NB! Varene kan ikke sendes til en annen adresse. Dette er for å forhindre svindel. Hvis du ikke aksepterer adressen som hentes opp må du betale med kort. Vi lagrer ikke personnummeret i våre systemer.

Faktura sendes til deg på e-post når vi sender ut varene fra vårt lager. Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalings påminnelse og/eller inkassovarsel, og lovbestemte gebyrer kan påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe. Ved forsinket betaling beregnes

Ved bestilling i vår nettbutikk mottar du en automatisk ordrebekreftelse på e-post. Vi vil sende deg en e-mail med leveringsinformasjon og sporingsnummer som du kan følge, du vil også finne sporingsinformasjon i tilsendt SMS. Når varen har kommet til ditt utleveringssted eller postkasse, vil du motta en SMS om at pakken er klar for henting.

Alle priser er inkl. mva. 

Har du spørsmål?

Tlf: 71295800

Epost: kundeservice@lanullva.no