0-4 dager levering

tlf: 71295800

kundeservice@lanullva.no

Babyteppe i ren merinoull Strikket i Norge

Lanullva Babyteppe i ren merinoull Strikket i Norge

Vi varmer generasjoner av nyfødte.

I over 20 år har vi strikket babytepper i ren merinoull i fabrikken vår på Lyngstad. For en nyfødt baby som møter verden for første gang, er dette gaven som gir både varme og trygghet – for deg og babyen. 


Trygt å bruke

Babyteppene fra Lanullva er merket med «Trygge tekstiler», og dette gir en garanti for at produktet ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende stoffer. Alle våre ullprodukter til baby er derfor trygge å bruke.

Ulla som brukes er fra sertifiserte Nativa-gårder som setter dyrevelferd og miljø øverst på listen. Du kan derfor være trygg på at ulla som brukes blir fremstilt på en etisk forsvarlig måte. Om du vil vite mer om våre bærekraftige valg, kan du lese mer om dette her.

Ull x Strikkemetoden
Merinoull er en fantastisk råvare som har helt unike egenskaper. Visste du at merinoull faktisk er det eneste naturmaterialet som har evne til å både varme opp – og avkjøle? Dette er spesielt viktig for babyer som ikke har utviklet evne til å regulere temperaturen selv slik som større barn og voksne.

Å ha nok luft i ulla er hemmeligheten til både isolering og ventilering, og du vil fort merke at et tettstrikket ullplagg ikke gir samme effekt. Babyteppene er strikket med bittesmå luftlommer, og dette bidrar til å optimalisere babyens varmebalanse.

Trygt og lunt fra første stund

Særlig den første tiden har nyfødte behov for ekstra nærhet, og den elastiske strikken i teppet gjør det enkelt å tulle teppet rundt babyen. Slik kan du gi babyen en trygghetsfølelse samme hvor dere er.

Tilbakemeldinger
Etter å ha strikket utallige babytepper opp gjennom årene har vi fått mange fine historier fra foreldre om hvordan teppet har blitt favoritt hos barnet.

Her ser dere en av våre fine tilbakemeldinger:

«Helt supert! Passe tykt og legger seg inntil kroppen uten å være tungt, bruker det på natta istedenfor dyne, både med og uten nattpose under. Temperaturen blir riktig for babyen hele tiden, ikke for varm og ikke kald. Kjempefornøyd, anbefales virkelig.» Gry Ræstad Johansen

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres