4.7/5 basert på 26.530 reviews

200.000+ fornøyde kunder

Fast lav fraktpris 69,- kr

Fast lav frakt 69,- kr

Kvalitet fremfor kvantitet

Lanullva Kvalitet fremfor kvantitet

Klærne våre påvirker miljøet mye mer enn vi kanskje tror.

NRK's artikkel om de tusener av tonn klær som blir dumpet i ørkenen i Chile hvert år, er virkelig en tankevekker.

Vi har fokus på levetid, hvor lenge du kan eie et plagg uten å måtte gå til innkjøp av nytt.

Ull har derfor flere fordeler enn bare å gi varme. Ull er selvrensende, så du slipper å vaske like ofte. Ullklær har mye lengre levetid og blir mye oftere resirkulert og gjenbrukt.

Norge er et av de landene i verden som går under kategorien «værstingene». Vi er faktisk et av de minst bærekraftige landene i verden, rangert som 157 av 163 land.

Det er jo til å bli kvalm av. Tenk at bare lille Norge kaster 130 000 tonn klær hvert år. Visste du at klesindustrien i verden står for mer CO2 utslipp enn fly og skipsfart til sammen? (I følge Verdensbanken)

Vårt svar er å tenke kvalitet og gjenbruk - og å være bevisste på valgene man tar.

Våre ullklær er strikket av bærekraftig ull. Dette kan vi dokumentere gjennom vårt samarbeid med Nativa - som har sin egen protokoll som går lengre enn noen annen.

Denne omfatter kvalitet og sertifisering av gårder, forvaltning av naturressurser, og dyrevelferd. Ikke minst har du mulighet til å følge hele reisen på ulla via Nativa sin egen blockchain-teknologi. Om du vil lese mer om vårt samarbeid med Nativa, kan du lese mer her. 

Vi har kunder som har samme ullgenser i flere år og om hull skulle oppstå, reparerer vi kostnadsfritt på Lyngstad. 

Alt av reklamasjon blir reparert og sendt til Ukraina igjennom vårt samarbeid med Familiehjelpen Ukraina. I produksjonslinjen setter vi også igjen så lite fotavtrykk som overhodet mulig. Dette gjennom vårt samarbeid med Nativa.

Forrige innlegg
Neste innlegg