Rask levering (0-3 dager)

tlf: 71295800

kundeservice@lanullva.no

Kvalitet fremfor kvantitet

Lanullva Kvalitet fremfor kvantitet

Klærne våre påvirker miljøet mye mer enn vi kanskje tror.

NRK's artikkel om de tusener av tonn klær som blir dumpet i ørkenen i Chile hvert år, er virkelig en tankevekker.

Vi har fokus på levetid, hvor lenge du kan eie et plagg uten å måtte gå til innkjøp av nytt.

Ull har derfor flere fordeler enn bare å gi varme. Ull er selvrensende, så du slipper å vaske like ofte. Ullklær har mye lengre levetid og blir mye oftere resirkulert og gjenbrukt.

Norge er et av de landene i verden som går under kategorien «værstingene». Vi er faktisk et av de minst bærekraftige landene i verden, rangert som 157 av 163 land.

Det er jo til å bli kvalm av. Tenk at bare lille Norge kaster 130 000 tonn klær hvert år. Visste du at klesindustrien i verden står for mer CO2 utslipp enn fly og skipsfart til sammen? (I følge Verdensbanken)

Vårt svar er å tenke kvalitet og gjenbruk - og å være bevisste på valgene man tar.

Våre ullklær er strikket av bærekraftig ull. Dette kan vi dokumentere gjennom vårt samarbeid med Nativa - som har sin egen protokoll som går lengre enn noen annen.

Denne omfatter kvalitet og sertifisering av gårder, forvaltning av naturressurser, og dyrevelferd. Ikke minst har du mulighet til å følge hele reisen på ulla via Nativa sin egen blockchain-teknologi. Om du vil lese mer om vårt samarbeid med Nativa, kan du lese mer her. 

Vi har kunder som har samme ullgenser i flere år og om hull skulle oppstå, reparerer vi kostnadsfritt på Lyngstad. 

Alt av reklamasjon blir reparert og sendt til Ukraina igjennom vårt samarbeid med Familiehjelpen Ukraina. I produksjonslinjen setter vi også igjen så lite fotavtrykk som overhodet mulig. Dette gjennom vårt samarbeid med Nativa.

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres