Rask levering (0-3 dager)

Worldwide shipping

kundeservice@lanullva.no

Lanullva X Nativa Back to the nature is the future.

Lanullva Lanullva X Nativa Back to the nature is the future.

Lanullva X Nativa

Den dagen Gunn Anne Vinje Lyngstad overtok familiebedriften og merkevaren Lanullva, var det ikke bare verdens varmeste strikkemetode som gikk i arv.


Familien på Lyngstad hadde alltid vært glad i dyr og den helt spesielle naturen på Nordvestlandet – det var derfor helt naturlig at ullvareproduksjonen skulle foregå i respekt for verdier som fornybarhet, miljø og god dyrevelferd.
I sin jakt på de beste leverandørene av merinoull, så Gunn Anne mye dårlig dyrevelferd på reiser ute i verden. Også innen sauedrift og ren ull var det mye som ikke stemte. Selv store nasjoner innen sauehold og ullproduksjon behandler fortsatt sauen sin dårlig – mange steder!
Og hvordan kan du som kunde føle deg sikker på at den fine ullgenseren ikke kommer fra sauer som har det vondt?
Du skal slippe å bekymre deg for dette når du kjøper hos Lanullva. Vi setter dyrevelferd som vår høyeste prioritet når vi velger samarbeidspartnere, og verdens mest bærekraftige og tvers igjennom seriøse ullprodusent bærer merket Nativa.
Mulesingfri ull - alltid!
Ingen av gårdene Nativa samarbeider med praktiserer den omstridte behandlingen mulesing. Dette ville vært brudd på den omfattende sertifiseringsordningen. 

 

100% sporbar ull - helt fra gården og til deg. 


Nativa har sin egen protokoll som går lengre enn noen annen, når det gjelder kvalitet og sertifisering av gårder, forvaltning av naturen, og dyrevelferd. Vi elsker samarbeidet med Nativa og ”våre” merino-bønder i Uruguay.
Vi har vært der, i dette myke og vakre landskapet, og sett det selv. Ikke bare er de snille med dyr, planter og naturen omkring – de bruker også avansert Blockchain-teknologi for å registrere alt de gjør under arbeidet.
Resultatet er 100% sporbarhet, fra beite til stell, klipping, strikking og transport – til oss og videre til deg. I løpet av 2021 kommer alle nye Lanullvaplagg til å være strikket med verdens fineste Nativa merinoull, fra verdens beste og mest fornøyde sauer.
”Back to nature is the future”, sa en stolt sauebonde til Gunn Anne. Takk for at du også er med på reisen, sammen med oss.

 

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres