Rask levering (0-3 dager)

Worldwide shipping

kundeservice@lanullva.no

Trefeller og Lanullva-bruker - Les Jostein sine vurderinger

Lanullva Trefeller og Lanullva-bruker - Les Jostein sine vurderinger

Jostein tester Lanullva ulltøy

TESTET UNDER STORE TEMPERATURFORSKJELLER

Jeg har som beskrevet brukt ulltøyet nå over en lengre periode. På Nordmøre er det ikke vanskelig å finne variert vær i alle fall. Ulltøyet har vært brukt rett på huden.

Typisk hverdagsbruk for meg har vært ute på skogsarbeid og i min faste jobb hos Hustadmarmor, der det er store temperatursvingninger inne i fabrikken. Jeg har vært mye ute på skogsarbeid i perioden. Temperaturmessig har det vært fra -5 grader til +10 grader. Været har variert fra strålende solskinn til overskyet, regn og sludd. Ved regn og sludd, samt mye vind, har jeg brukt allværsjakke utenpå.

Inne på Hustadmarmor har jeg for det meste vært innendørs , men det kan oppleves veldig store tempeaturforskjeller i de ulike etasjene i fabrikken. I de mest ekstreme tilfeller snakker vi om 30 grader forskjell i temperatur.

Det er svært behagelig å bruke ulltøyet i hverdagen, både til jobb og privat. Særlig når man jobber ute i all slags vær. Det varmer veldig godt, selv om man kan bli både svett og bløt. Eneste utfordringen er at den tykke utgaven kan føles varm ved fysisk hard jobbing kombinert med høye temperaturer ( +6 grader og oppover). Også ved mye vind og lav temperatur kan genser føles litt «kald» . Dette løses jo ved å bruke vindjakke /allværsjakke utenpå! Særlig positivt er det at man ikke blir så kald om klærne blir våte, eller man har hatt en hard økt og blitt svett.

Å bruke genseren til skogsarbeid kan også gi litt utfordring mtp slitasje. Det er mye greiner som er i kontakt med kroppen og kan rive opp tråder. Spesielt området rundt albue blinker seg ut som et «svagt punkt». Men ellers føles det ut som den tåler mye påkjenninger. Å bruke Lanullva rett på kroppen føles veldig behagelig, og gir ikke kløe. Tidligere har jeg bestandig brukt t-skjorte under. Ved denne testen hadde jeg ullklærne rett på kroppen, noe som resulterte i at klærne føltes mye varmere.

Produktene Lanullva leverer er noe jeg har anbefalt til andre i lengre tid. Etter denne testen vil det i alle fall ikke bli mindre anbefalinger

Mvh
Jostein Haga
Haga Trefelling

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres