Rask levering (0-3 dager)

tlf: 71295800

kundeservice@lanullva.no

Ullgenser testet av hundekjører - Les hva Emilie synes

Lanullva Ullgenser testet av hundekjører - Les hva Emilie synes

Ullsett testet av Emilie

Jeg heter Emilie Dahlman, er 25 år gammel og bor i Alta. Til daglig jobber jeg som havbruksformidler/guide på en visningssenter for havbruk i Alta sentrum, og fritiden min bruker jeg på friluftsliv med hund! Selv har jeg to huskyer på 13 og 6 år - og har i tillegg 36 huskyer som nærmeste nabo (kennelen til Maria og Roy, Team Horisont). Når jeg ikke er på fottur med mine egne hunder, bruker jeg mye tid sammen med unghundene til Roy og Maria, og lærer dem å bli flinke trekkhunder. Jeg er også fotointeressert, og kameraet mitt er alltid med på tur. Jeg er aktiv på Instagram under @ingenkake

I vann, på topptur og telttur

Mitt Hustadvika ullsett har vært med på mye forskjellig, både på jobb og fritid. Jeg har brukt det på jobb innendørs, i tillegg til at det har vært med meg på Sikkerhetskurs for sjøfolk, hvor jeg brukte det under en overlevelsesdrakt når vi hadde praktisk øvelse i sjøen. Jeg var god og varm tross ca 5 grader i vannet! Settet har også vært med meg på masse turer på fritiden, i varierende temperatur og intensitet.

Jeg har hatt det på når jeg har gått topptur med hundene mine, i ca -10 grader og vind. Da var jeg nesten for varm, spesielt på beina! Jeg har også brukt det når jeg har kjørt hundespann med unghundene, på kortere og lengre turer, i alt fra -5 til -20 grader. Når man kjører hundespann er aktivitetsnivået ofte relativt lavt, og da er det viktig med godt og varmt ullundertøy.

Jeg har også hatt med unghundene på en overnattingstur, hvor temperaturen sank til godt under -20 grader om natta. Vi sov under åpen himmel, og jeg brukte kun Hustadvika-settet i soveposen, og var god og varm hele natta. Med andre ord - Hustadvika-settet har blitt testet i mange forskjellige forhold, og er godkjent!

Lanullva-produktene definitivt noe jeg kan anbefale til andre! Jeg kommer til å fortsette å bo i Hustadvika-settet mitt til det er utslitt!

Med vennlig hilsen
Emilie Dahlman

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres