Rask levering (0-3 dager)

Worldwide shipping

kundeservice@lanullva.no

Ulltøy testet av barnehageansatt - Les hva Nina synes

Lanullva Ulltøy testet av barnehageansatt - Les hva Nina synes

Nina tester Lanullva i arbeid

Jeg jobber i en friluftsbarnehage som pedagogisk leder, og har en sønn på 4 år som også går i denne barnehagen. Vi tilbringer mye tid ute, både gjennom jobb og fritid. Vi liker å være på tur, sove ute og gå på ski. Jeg har brukt Lanullva hver dag på jobb, og på turer på fritiden. Vært i brukt på Helgeland og på høyfjellet på Finse. Vært alt fra - 10 til +5 grader, snø, regn, storm og av og til sol.

Jeg har brukt Lanullva nesten daglig i flere år, og bruker kun ullbukse under skallbukse, på overkroppen har jeg en tynn mellomlagsjakke mellom genseren og skalljakke. Fikk en ny hverdag på jobb etter at jeg fikk ullbuksen, det eneste som holder meg varm. Jeg har som sagt brukt Hustadvika i flere år, og den er både fin og varm, tidløst design med kule farger. Denne modellen klør ikke, er behagelig å bruke rett på huden. Føler den er varmere å bruke rett på huden enn å ha en vanlig ulltrøye/stillongs under.

Jeg anbefaler Lanullva

Har anbefalt Lanullva til mange, både gjennom jobb og privat, så alle kollegaer og den nærmeste familie eier allerede denne kolleksjonen.

Viljar på 4 år har også brukt disse produktene siden han ble født, forresten det første plagget som ble kjøpt til han. Han bruker Hustadvika under dress på vinteren, under regntøy og alene på finere dager. Første gang vi har testet jakken, og vi begge er veldig fornøyd, regner med vi blir å fortsette å kjøpe denne modellen fremfor genseren da den er lett å ta på. Viljar har flere sett, så han bruker dette både hjemme og i barnehagen.

Dette er første gang mannen har testet Lanullva, og han merker stor forskjell på før og etter lanullva. Han bruker både genser og buksen når de arrangerer skicup, der er det alltid kaldt men han holder seg varm, og skryter av disse ullklærne.

Mvh
Nina Myrlund

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres