Rask levering (0-3 dager)

tlf: 71295800

kundeservice@lanullva.no

Vi vil du skal føle deg varm

Lanullva Vi vil du skal føle deg varm

Vi vil at du skal føle deg varm.

Verden er full av ull, men er det ikke så lett å finne den rette kombinasjonen av plagg, som gjør at du føler deg akkurat passe varm.


Hva er en god ullgenser? En trøye eller en shorts? Må det være ren ull? Merino? Glatt strikk eller ujevn strikk? Tykk eller tynn genser? Ett lag, to lag, tre lag? Og er det mer praktisk med glidelås, half zip eller ikke? Finnes det ull som beskytter mot insekter og flått om sommeren? Og – spiller det egentlig noen rolle om genseren er grå eller grønn?

Lanullva gikk fra idé til strikkeprodusent fordi en vilesterk kvinne fra Lyngstad – et regn- og vindfullt sted ute ved Atlanterhavet - ikke aksepterte at mannen hennes kom svett og kald hjem fra gårds og skogsarbeid. Så hun oppfant like godt en spesiell strikkemetode, med langt flere luftlommer strikket inn i mannens genser. Og mannen sluttet å fryse.

Vi bruker den samme strikkemetoden i dag, og vi går fortsatt på jobb for at du skal føle deg varm. Akkurat passe varm.

Det handler om lidenskap for å bruke den aller beste ulla, fra sauebønder som tar godt vare på sauen. 100% Merino, det blir ikke bedre. Det handler om å strikke ullplagg med flere pustehull enn noen andre, og med gode, varmeregulerende egenskaper for deg som liker å være litt aktiv.

Og ja – fargen spiller en stor rolle. Når du tar på deg et plagg fra Lanullva, skal du føle deg akkurat passe varm.

Og veldig fin.

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres