Rask levering (0-3 dager)

Worldwide shipping

kundeservice@lanullva.no

Lanullva ullundertøy - velg det aller beste

Lanullva Lanullva ullundertøy - velg det aller beste

Uavhengig av intensitet - velg ullundertøy som puster, føles komfortabelt, og som regulerer temperaturen uten at du føler deg klam og svett. 

Visste du at ingen andre naturfibre kan måle seg med ull? Ull innehar mange verdifulle bruksegenskaper. Ull er kjent for å gi en varmende effekt, absorbere fuktighet og beskytte mot UV-stråling. Jo mer luft plagget innehar, jo bedre isolering- og pusteevne.

Med en gang vi beveger oss, produserer kroppene våre fuktighet og varme. Ull tar opp denne fuktigheten uten at den leder vekk varme og uten at den føles våt.

Så spørsmålet er egentlig - hvordan kan vi forbedre og utnytta ullens allerede gode egenskaper?

Det er nettopp her Lanullva skiller seg ut fra andre – strikketeknikken. Den sørger for mer luft i maskene. Effekten av dette er bedre isolering, for det er nettopp lufta som varmer. Slik sett er Lanullva uovervinnelig når det er skikkelig kaldt. Men luft i plagget forbedrer også ventileringsegenskapene, fordi overskuddsvarme mye kjappere transporteres ut. Det er dette vi kaller optimal varmebalanse.

Funksjonelle ullklær med merinoull i ypperste klasse - kombinert med en teknikk som gir toppisolerende egenskaper og maksimal pusteevne. Velg et plagg fra Havbris-kolleksjonen neste gang du skal ut. Om det er 15 minus eller 15 plussgrader - Lanullva ullundertøy er skapt for hele året.

Forrige innlegg
Neste innlegg

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres