Ulltøy til dame 

Ulltøy fra Lanullva isolerer, puster og varmer.


Verdifulle bruksegenskaper

Visste du at ingen andre naturfibre kan måle seg med ull? Ull innehar mange verdifulle bruksegenskaper. Ull er kjent for å gi en varmende effekt, absorbere fuktighet og beskytte mot UV-stråling. Jo mer luft plagget innehar, jo bedre isoleringsevne.

Med en gang vi beveger oss, produserer kroppene våre fuktighet og varme. Ull tar opp denne fuktigheten uten at den leder vekk varme og uten at den føles våt. Med ulltøy fra Lanullva vil du alltid være behagelig varm og klar til hvilken som helst anledning - uansett vær eller aktivitet. Det er fordi vår ventilerende strikkemetode transporterer bort svette, og vil holde kroppstemperaturen din jevn, uansett aktivitetsnivå, inne som ute.

Det unike med Lanullva

For det er nettopp dette som gjør at et ulltøy fra Lanullva skiller seg ut fra annet ulltøy – vår luftige strikkemetode med luft i maskene som gir isolasjon. Et ullplagg fra oss vil derfor puste samtidig som det varmer, og den den rene, myke merinoullen vil i tillegg sørge for at ulltøyet alltid er mykt og kløfritt.

Lanullvas prisbelønte strikkemetode ble utviklet av bondekonen og konfeksjonsteknikeren Brit Vinje Lyngstad. Hun ønsket å skape en ullskjorte som holdt den hardtarbeidende mannen tørr og varm i all slags vær. Og resultatet kan du se i vår nettbutikk eller våre konseptbutikker: Isolerende, pustende og stilfulle plagg til hele familien for all slags bruk. Vårt ulltøy har tidsriktig design kombinert med høy teknisk funksjonalitet.

Kolleksjonen

Lanullvakolleksjonen kan matches i det uendelige, og fås i forskjellige modeller, tykkelser, farger og fasonger. Ta gjerne en titt på våre ullgensere, ullundertøy, ullkåper eller eksklusive ullkjoler. Med tilbehør som sjal, skjerf og luer setter du prikken over i’en.