Eilif Genser Dame, Grønnbakken

2 600,-

Kommer i flere farger

Tilgjengelig
2 600,-

Størrelser dame herre

Størrelsesguide
Tilgjengelig
VareId
201542017
  • Rask levering (0-3 dager)
  • Betal med klarna & Vipps
  • Fri retur
  • 30 dager åpent kjøp

Tykk, god ullgenser av 100% norsk ull.

Med kortreist ull fra sauer som beiter ute i tøffe og værharde Hustadvika kommune, er vi stolte av å presentere Eilif-kolleksjonen og vår versjon av den tidløse norske ullgenseren. Omringet av saltvann og hardt vær – har vi kanskje det beste utgangpunktet for å lage en genser som er tilpasset de røffeste værforhold og nordisk klima.

Eilif var bonden som elsket dyr og som verdsatte de enkle ting i livet, og dette har vært sentralt i utviklingen av genseren. Dette er ullgenseren som skal brukes, brukes igjen, og som helst skal gå i arv – med utallige bruksområder innenfor livsstil og arbeid.

 

Størrelse og Passform

Om du foretrekker en løsere passform anbefaler vi at du går en størrelse opp fra det du vanligvis bruker. Eventuelt kan du velge unisex-varianten som er litt mer romslig i designet. Ønsker du at genseren skal sitte litt tett kan du gå for din normale størrelse.

 

Teknisk spesifikasjon

Materiale: 100% norsk saueull

Mikron: 32

Vekt: 850 gram

Logo materiale: Fiskeskinn fra flekksteinbit.

 

Farger

De to fargene Grønnbakken og Gråstein er tidløse og nedtonede varianter av varmgrå og mørk mosegrønn.

 

Vedlikehold

Vi anbefaler å lufte genseren så langt det rekker. Ull er i seg selv naturlig motstandsdyktig mot bakterier og lufting holder lenge. Om du ønsker å vaske genseren anbefaler vi håndvask med vårt eget vaskemiddel for ull.  

Varenummer: 201542017

Vis mer produktinformasjon Vis mindre produktinformasjon

Kommer i flere farger

Reviews

Ull fra lokale sauebønder

For å lage genseren har vi satt søkelys på kvalitetsull Ull fra lokale sauebønder. Vi har hentet ull fra ulike gårder i kommunen vår – fra sauer som beiter ute i tøffe og værharde Hustadvika kommune i Møre og Romsdal. Rett ved det beryktede havstykket med samme navn. Dyr som er omringet av saltvann og hardt vær – kanskje det beste utgangpunktet for å lage en genser som er tilpasset nordisk klima. Alt av materialer er hentet fra naturen. Logoen er laget av fiskeskinn, merkingen i plaggene er av kapok - et naturlig fiber fra kapok-trær.

Dette er ullgenseren som skal brukes, brukes igjen, og som helst skal gå i arv. Arbeidsgenser. Kosegenser. Terassegenser. Hyttegenser. Fingenser. Ullgenser.

Når du holder ullgenseren, vil du merke det. En tyngde som indikerer ekte vare. Når du har den på deg – en varme som aldri svikter.

Ull er råvaren som aldri går ut på dato. Nå er det vår tur til å vise deg vår versjon av en solid norsk ullgenser. Vi håper du liker og vil bruke ullgenseren like mye som vi allerede gjør.

Bakgrunn og historie

Han var bonden som elsket dyr og som verdsatte de enkle ting i livet. En solid og nevenyttig arbeidskar av de få, og som fikk kona til å strikke den første ulltrøya som ble fundamentet til Lanullva sin opprinnelse. Historien til Lanullva er jo basert på denne unike strikketeknikken som Brit oppfant, slik at hennes mann – Eilif Bernard Lyngstad, ikke skulle fryse når han arbeidet ute på gården og i skogen.

Den første ulltrøya var det ultimate arbeidsplagget for Eilif, og nå er tiden moden for å fortsette historien. Det gjør vi ved å lansere en ny kolleksjon – som vi jo nettopp har valgt å kalle Eilif. Verdiene til Eilif har gått i arv, og er hentet inn i alle elementer av genseren. Kompromissløst, ekte og ærlig, med en stor respekt for dyr. Dette har bidratt til å forme et nytteplagg like mye som en genser slik du vil bruke den.

Men kanskje det aller viktigste, en genser som du helst bare trenger ett eksemplar av.